Grankärr 5/8

Tjoo, sorry att det inte blivit någon update det sista, men blogg.se laggar ju HELA tiden :@
Tävlade iallafall i Söndags,och det gick jättebra, hoppade en LC & LB.
 
LC: Grundomgången gick jättebra och nollade där. Kortade han lite mycket fram till hindrena istället för att rida på frammåt, men han löste det bra endå. Jag har inte hoppat alls mycket de senaste två månaderna eftersom han har haft sommarvila osv så är lite ringrostig haha.
I omhoppningen var han också jättefin, men rev ett hinder som BARA var mitt fel. Jag hann nämligen inte gå omhopnningsbanan, dvs. jag hann bara kolla vart hindrena stod lite snabbt.
Så, i omhopnningen tänkte jag "Jamen här blir det asbra att svänga", men hann ju aldrig gå, och den vägen var visst helt kaos så vi komm helt knepigt = rivning. Men bara mitt fel somsagt.
 
I Grankärr har dom nästan bara titthinder, så det var flera vägringar och uteslutningar, så med mina 0+4 fel kammade vi hem en 3:dje placering! :D
 
LB: Jag red mycket bättre i denna klassen och Chief var jättefin, fick tyvärr ett pet som var ett slarvfel från Chiefs sida. Vi kom heelt perfekt, men han tappade bakbenen så att bommen nätt och jämt föll.  Kanonrunda annars iallafall!
Som sagt MYCKET titthinder, vilket gjorde att jag VANN klassen. Blev aschockad haha, tur att man har en häst som inte är tittig iallafall (A)
 
Finaste <3
 
 
 
Lägger upp film från LB:n senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback