Regional hoppning BRK!

Kan ju inte säga annat än att min ponny är helt AMAZING!
 
Första klassen (LB)
SJUKT fin på framridningen, hade en asgrym känsla som jag fick med mig in på banan. Försökte verkligen att bara vara lugn för att få den där j*kla nollan i LB, men hade inte mycket förhoppningar eftersom det var regionalt (har tidigare bara hoppat lokalt), och det blir ju mer maxat och bredare.
.
Fick bra språng i hela grunden och nollade, blev så sjuukt glad!
Satsade INGENTING i omhopnningen, -ville bara ha en fin runda lixom. Slutade med att vi nollade omhoppningen också :D :D
Hamnade på en 2:a plats även att jag inte satsade något, Iiiih så glad!
Visst att LB inte är någon höjd egentligen, men vi har alltid haft något skitpet, men nu så! Så himla roligt, särsklit när det är en lite större tävling med många bra ekipage och häftiga hinder.cDe hade till och med ett HV71 hinder, det var en blå grind, så var hv71's logga över hela, asnice!
 
Vann ett gulligt halsband :)
 
Andra klassen (LB)
Vet inte vad som hände, haha?
Chief had gone CRAZY, fanns ingen broms i han inte. Han drog som satan mot ettan och lyssnade inte någonting, jag var helt livrädd typ haha.. Resten av banan fortsatte i ungefär samma spår, han hoppade superfint, men trodde ju vi skulle krascha in i varenda hinder, han tog verkligen inte en enda förhållning.
Rev ut ur kombionationen vilket inte var så konstigt, så slutade på 4 fel. Är jättenöjd med det, trodde vi skulle riva minst 3 hinder haha. Han fick nog en rejäl sockerkick av betforen och va säkert lite trött = Springig.
 
 
Sjukt nöjd över dagen iallafall, Våran första nolla, och som en bonus en 2:a plats på det!
Film kommer senare, sålänge får ni lite screenshots :D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback