Gammla ponnyer!

Någon ville ha ett inlägg om mina gamla hästar -så här har ni det!
Skriver om en häst i taget, så dom andra hästarna kommer i andra inlägg någon annan dag.

Min första ponny som jag hade som min egen var C-ponnyn Golden Boy som jag hyrde av Åsa Linnér.
Han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, har nog aldrig älskat en häst så mycket som jag älskade honom.
Han var en helt underbar ponny och vi utvecklades något enormt under tiden jag hade honom.
När jag fick honom hade jag tävlat klubb-LC, och han klubb-LB tror jag. På våran sista tävling tillsammans debuterade både Jag & Golden LA.

Jag har egentligen SJUUUUKT mycket bilder på honom, men alla dom är på en dator  som tyvärr är helt kraschad, riktigt tråkigt :(
Har dock några få som jag hittade på min gamla bilddagbok, men det är inte så många tyvärr :(
 
Kommer så himla väl alla gånger Elin & Jag red ut och turades om att få rida på honom haha! Ååh vad jag saknar detta...<3 var så små & barnsliga, tjallade runt och hade så GRYMT roligt!


 
Har massa sådanahär fina bilder, men hittar inte mer än dessa två.. Så fina<3


Bilderna under är från våran LA-debut.
Kommer så himla väl ihåg hur nervös jag var -Grät när jag gick banan (haha!) för att det var en trippelbarr med och massa oxrar. Var sjukt höjdrädd då, så detta var något RIKTIGT stort för mig då. Ingen jag kände hoppat LA (tyckte ju det var AAAShögt) så jag var livrädd.
Red in helt skakis på banan, flyger över en maxad trippelbarr hur lätt som helst och sätter NOLLAN! Går inte beskriva känslan att nolla sin första LA när man var så liten och orutninerad..
Omhoppning på msv-höjd väntade, var äckligt nervös. Framhoppningen gick KASST. Gick ut för att kolla på ryttarna före mig för att blir lite peppad. Det första som händer när jag går ut är att en ryttare går omkull och får köras med ambulans ut från banan. Ryttaren efter går också omkull, och nu skulle jag in. Min största rädsla då var att gå omkull, så händer det mitt framför ögonen på mig -2 gånger!
Men, jag gick, gjorde vad jag skulle och fick en riktigt fin ritt med endast 2 pet, var så himla stolt och grät LITER när jag ridit klart.
Dels för att det gick så bra, men mest för att det var våran sista tävling någonsin tillsammans. Det var verkligen då det gick upp för mig..aldrig mer.
Från LAn:

Så fin <3

bilderna under är från dagen innan han åkte. Kommer såväl ihåg hur många tårar som rann från kinderna den dagen.. Är så synd att jag inte har mer av dessa bilder, för de är riktigt, riktigt fina, och de betyder väldigt mycket för mig..
   

Önskar att jag hade kvar orginalet på denna bilden.., förstår inte varför jag var tvungen att redigera den så mycket haha.... fin iaf <3

Efter att han hade åkt var jag HELT förstörd.  Grät i fleeeera veckor i sträck, min mamma var tydligen JÄTTEorolig har jag fått höra nu senare haha.. Satt med gamla bilder på honom i sängen och grät i flera timmar och ville inte göra något typ.
Usch jag kommer verkligen ihåg hur sjukt dåligt jag mådde.
2 bilder jag gjorde någon gång när han åkt..EMO hahahah!

Här kommer några random bilder jag hittade, ska se om jag kan leta fram fler någon dag!

var iväg och badade med hästarna, uuunderbaart!


någon bild jag redigerat haha..


Ryttare som haft honom efter mig har det inte gått alls bra för, och det hugger verkligen i hjärtat.
Under HELA den tiden jag hade honom stannade han kanske 5 gånger TOTALT, och då har det alltid vart för att iprincip inte kunnat hoppa för att vi kommit helt fel.

Med båda ryttarna som har haft honom efter mig har han stannat ut sig på tävlingar huur många gånger som helst, han har varit seg och inte velat gå fram, de har fått sitta med benen och sparka i varje steg.
Det gör verkligen ont att se honom så.
Golden, ponny som var så sjukt pigg, ÄLSKADE att hoppa, busade och var världens gladaste lilla ponny -hur blev det såhär?
Får bara hoppas att han någon gång kommer till någon som han passar med..

Saknar dig finaste lilla ponnybus <3Usch går fan inte att hålla tillbaka tårarna när jag ser dessa bilder alltså.
finaste <3

Kommentarer
Sara :) säger:

Hej,

2012-01-12 | 20:53:28
Sara säger:

Hahaha, det blev lite fel i den förra kommentaren så jag försöker igen.

Visst är han världens finaste ponny, just nu har jag honom och han står på Vissmålen så om du saknar honom så kan du ju titta förbi om du vill någon gång. Jag fick honom för bara några månader sedan. Och om du undrar något så kan du alltid prata med mig :)

2012-01-12 | 20:58:32
Sara säger:

Hahaha, det blev lite fel i den förra kommentaren så jag försöker igen.

Visst är han världens finaste ponny, just nu har jag honom och han står på Vissmålen så om du saknar honom så kan du ju titta förbi om du vill någon gång. Jag fick honom för bara några månader sedan. Och om du undrar något så kan du alltid prata med mig :)

2012-01-12 | 20:58:50
Emma säger:

Det gick ju bra med honom från början att vi inte passade sen och det blev fel. Att skriva att jag var tvungen att sparka på honom för att gå framåt är fel förutom på slutet då jag kan medje att jag var tvungen att göra det när han stannat och vägrade gå framåt. Och att vi vägrade ut oss hela tiden är också fel vi vägrade ut oss på dom två-tre senaste tävlingarna innan jag bestämde mig för att vi helt enkelt inte passade.

2012-01-12 | 21:15:58
Bloggadress: http://emmahangasmaa.blogg.se/
Emma säger:

Sv; Okej, missuppfattade det lite.. (;

2012-01-12 | 21:45:36
Bloggadress: http://ponnyers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback