Tävlingsresultat

Har glömt att skriva hur det gick på förra och förrförra tävlingen så tänkte ta det nu :)
 
HAKARP:
LC: Kommer inte ihåg riktigt hur han kändes för det var ett par veckor sen (haha) men jag antar att han var fin, för det blev en dubbelnolla och en 4:de placering!
 
LB: Jag var ASTAGGAD verkligen, dock så lade jag honom helt knasigt på FÖRSTA hindret, men snäll/dum som ponnyn är hoppar han ju självklart endå, vilket resulterar i att jag trillar av efter språnget haha....WTF lixom!! Haha jaja, så kan det gå.??? hhaha usch.
 
FORSERUM
LC: Asfin men myyycket pigg ponny, så hela rundan blev lite kaos och han hoppade av långt ifrån osv. Dubbelnolla iafall och det räckte till 6 placering av en himla massa starter <3
7 dubbelnollan på raken btw haha, synd att flytet inte är lika bra i LBn haha!
 Väldigt kaos runda som ni ser (A)
 
LB: JÄTTEFIN verkligen och kände att NU kommer nollan komma. Hoppade bra på allting och galet fin, MEN, vi fick trav in i kombination haha? Han kollade lite på publiken som stod vid staketet, så han bryter av till trav (??) och fortsätter glatt mot kombinationen, tyvärr funkar det inte att travhoppa en komb. på 100cm haha!
Aya, vi rev första in, men lyckad knixa oss över b-hindret utan fel iallafall haha. Resten av banan gick galant iallafall, så 4 fel här!
Känns endå bra att 4 fel i LB är våran lägstanivå, har knappt någonsin fått sämre enså, tyvärr inte bättre eftersom jag ALLTID lyckas tabba mig på nått hinder så han river (AA)
Jaja det kommer noog, han är ju för grym i första klassen iallafall, 4 placeringar på 6 starter typ :)
Usch han är såå fin, kan inte förstå hur mycket han utvecklats sedan han kom!