..........

Lite väldigt dålig update men har inte haft någon motivation och speciellt inte nu. Chief har nämligen skadat sig så kommer väl inte updatera på ytterligare någon vecka.

Orkar inte ta allt, men kortfattat så sprang han igenom sin hage och in till unghästflocken. Där finns ett sto som har ett föl vid sidan om, och ett annat i magen. Ni kan nog tänka er hur mycket stryk Chief fick på ett ungefär.

Har är ganska rejält mörbultad, och har fått sparkar över hela kroppen. Har har lårkakor på magen & på ryggen, en jäättestort sår på halsen och sånt.

Han har fått en rejäl smäll på bogen också så man får knappt stryka med handen lite lätt över det. Smällen på bogen har gjort så han är halt, så kommer inte kunna rida på ett tag. Hoppas till gud att det inte är en spricka i bogbladet..
Han är stel i kroppen nu, självklart, så han står med ett varmt täcke så ska han få skrittas om några dagar.

Usch stackars pojken, helt blåslagen :(

Hoppträning

Har precis kommit hem efter en go hoppträning med min Chiefen.
 Chief var jättefin, vi hoppade lite olika linjer osånt :)

Lite bilder!

Tänkte slänga pp lite bilder från i måndags när jag red lilla plutten. Gjorde lite allt möjligt med honom, började på ridbanan och skuttade lite, och sedan fick han sträcka ut lite på fältet, alltid roligt!
SÅ FIN <3
Ser ni vilken fin brösta jag har fått av mamma fresten?
En Cross Bricole från Dyon! Om ni bläddrar upp lite ser ni att det är som ett kryss därframme så går det dubbla remmar till sadeln :)
Ni ser även mina nya stövlar som är lackade där uppe med lite swarowski, och det nya schabraket :D Mycket nytt haha!


Kass bild, men ni ser stöveln och förbygeln :)

Lite paket!

Fyllde som sagt år igår så var hos mamma  en stund efter stallet för att få lite paket!
Fick massa fint :D
Eskadron schabrak + luva (<33)
Så sjukt snyggt med färgat schabrak och sedan en enfärgad huva i samma färg som tex passpoalen!
Champagnefärgat pannband!


Lamicell Glossy schabrak!
Fatta vad fint med eskadronluvan + champagnefärgade pannbandet (L)


Strumpor från KINGSLAND och HV polo!


Asfin klocka från HV polo!

Fick ju även en äskad iphone <3333
Av pappa fick jag lite "icke-hästiga" saker, men det får ni läsa om på min vanliga blogg!

tjolahopp

Fin update, javet!!
Men Chief vaccinerades ju för en vecka sedan så han har bara gått lite lugnt.
Nu rids han ordentligt igen iallafall så vänta er bättre updatering. Har dessutom fått iphone nu (Tack familjen<333) så kommer kunna updatera i stallet och överallt, awesome!

Han går jättebra nu iallafall, och vi taggar omg 2 i DIV I och två helger :D

tjollahopp

Vetrinären var uppe igår och kollade Chiefs tänder, och han blev även vaccinerad. Chief var jätteduktig, och nu blir det skritt i några dagar eftersom dom inte får anstränga sig efter vaccinationen.


Regional hoppning JFK!

Idag var det tävling på JFK med laget! Har varit nervös för detta i en månad haha! Hoppade två L:B, en förklass och sedan lagklassen.

Förklassen
Det var så SJUKT mycket titthinder, fanns inte ett enda normalt hinder. Chief brukar aldrig vara tittig -inte det minsta men idag var allt jättehemskt tydligen. Fick med hos 2 bommar denna rundan när vi kom helt knasigt, men det är svårt att hitta en jämn rytm och lägga honom rätt när han är så spänd. Men är endå såå nöjd med honom som gör debuten såhär fint!

Lagklassen
Nu var ponnyn som vanligt igen!
Sjuukt pigg och brydde sig inte om hindrena, haha ;) Han var SÅ fin denna rundan verkligen, kom bra på alla hinder och var kanonfin. Tyvärr föll en lite skitbom som lika gärna kunde legat kvar, men det gör inte så mycket!

Går inte att beskriva hur otroligt stolt jag är över Chief just nu. Han har tävlat TVÅ gånger i hela sitt liv, och då LD & LC.
Nu, efter vintervila och inte vart iväg på ett halvår går han in presterar grymt med en LB-debut på regional nivå. Så stolt över bebisen!

Vissa tycker säkert att hoppa regional LB på hästens 3dje tävling är att gå för fort fram, och ja det är det på ett sätt.
Men denna 3dje tävling kom efter ett år. Det är inte så att vi tävlade 3 tävlingar på en månad, utan det är 3 tävlingar på ett  helt år, så vi har hunnit med mycket träning imellan varje!


Bild från hans första tävling, som var i Augusti 2011!

Alla andra i laget var grymma, men vi kom inte till omhopnning :)  Nästan glad för det så man inte behöver hoppa ännu högre haha!

tjenixen

Blev en promenad för Chief idag också, fast var ute lite längre än igår! Himla fint väder ute, dock inte så varmt som det ser ut :/
Det var mysigt iallafall, men Chief var jobbig haha. Vårkänslor? ;)

Bjussar på lite bilder från dagen!

 


Tjosan!

Hemma nu efter en rolig dag i stallet. Gick först en promenad med mina galna ponny. Han var jättepigg & glad så det var roligt, dock blev det lite väl mycket ibland. Han flög lite överallt och stutsade & hade sig ;)

Tvättade svansen på honom sen så den blir fin inför söndag. Ska tvätta den imorgon också så det blir extra vit. Dessa skimmlar alltså ;)


Hejsan alla!

Har precis kommit hem efter en grym hoppträning med Chiefen.
Ska ju tävla i helgen så sparade lite på sprången idag, skrittade och travade i börjans medan de andra hoppade, så hoppade jag bara några gånger i slutet när det var lite högre.

Det gick himlans bra iallafall, och vi hoppade bana vilket är perfekt inför helgen. Gick med inställningen från början att bara ha roligt och låta han rulla på i ett högre tempo utan massa krångel.
Har inte haft någon bra känsla i hoppningen på ett tag så försökte bara ha roligt som sagt -och det funkade!

Lät honom fräsa på ordentligt i framridningen, bara ha honom positiv hela tiden och inte ta i honom så mycket. Riktigt pigg var han redan från början, länge sedan han va SÅÅ himla taggad så det var skojj ;)

Hoppade bara banan 2 gånger, och sista rundan låg alla hinder på 110cm förrutom ett som låg på 120, och det kunde faktiskt inte gått bättre. Hade en jämn rytm hela banan utan massa dragande och kom perfekt på ALLA hinder, och han var inte i en enda bom.

Sådan grym känsla, behövde verkligen detta inför debuten i helgen!

Såhär hoppade vi!